Σχεδιασμός

ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΥΛΛΗΨΗ" ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ

Ορισμός στόχων και σχεδιασμός βημάτων και στρατηγικής βάσει της προσωπικότητας σας προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά ρεαλιστικά όρια που​​ προαποφασίζονται από κοινού.

Αξιοποίηση των ευκαιριών, πρόληψη / αντιμετώπιση εμποδίων κι ενίσχυση των προσωπικών ικανοτήτων - δεξιοτήτων σας και της Πίστης σας σε αυτές!

 

 

Σεμινάρια - Webinars

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ - WEBINARS

Πόσο καλά σε ξέρεις τελικά; Γιατί οι άνθρωποι δεν φτάνουμε τους στόχους μας; Τί ρόλο έχει ο χρόνος στην ζωή σου και πώς τον αξιοποιείς;​​ 

Πώς να αντιμετωπίσεις το άγχος και τις παρενέργειές του;​​ 

Πώς τα θετικά συναισθήματα και η θετική υγεία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ευτυχέστερη ζωή; Ανατρέξτε στα Νέα μας και βρείτε όλες τις λεπτομέρειες!

 

 

Παρακολούθηση (Follow - up)

ΕΠΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ

Παρακολούθηση των προαποφασισμένων βημάτων με σκοπό τον επανασχεδιασμό τους ή την αλλαγή τους σε περίπτωση που χρειάζεται.

Προφορική αλλά και​​ έγγραφη επανατροφοδότηση (feedback), προκειμένου να προληφθούν ή / και ν' αποφευχθούν παλινδρομήσεις, εμπόδια ή ακόμη και παραλήψεις στην εφαρμογή των βημάτων.

 

 

Ομαδικές Συνεδρίες

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Κοινός στόχος, κοινό σχέδιο δράσης, κοινή πορεία!  

Επικοινωνία, σχεδιασμός, εργασία, υλοποίηση τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο προκειμένου να κατακτήσετε τους κοινούς σας αλλά και προσωπικούς σας στόχους!​​ 

Ας χαράξουμε μαζί τις δράσεις που σας αντιπροσωπεύουν και οι οποίες θα σας οδηγήσουν εκεί που εσείς επιθυμείτε!