ΕΣΥ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ;

Ότι νιώθεις...αυτό ονειρεύεσαι! Πόσο μαγικό είναι το μυαλό του ανθρώπου...!​​ Όταν το σώμα ησυχάζει, αυτό συνεχίζει και εργάζεται...παράγει έργα...δημιουργεί!​​ 

Την νύχτα σου φανερώνει όλες τις επιθυμίες της ψυχής σου...τα "θέλω" της καρδιάς σου...αλλά και τους βαθύτερους φόβους σου, τις ανασφάλειές σου, τα άγχη σου, τις Ερινύες σου!

Το βράδυ το μυαλό και η ψυχή γίνονται ένα.​​ Συμβαδίζουν! Τίποτα δεν κρατιέται κρυφό...τίποτα δεν «θάβεται»...τίποτα δεν μπορεί να καταχωνιαστεί!

Το υποσυνείδητο με το ασυνείδητο βρίσκουν τον δρόμο ανοικτό και ξετρυπώνουν! Έρχονται να σου θυμίσουν αυτά που επιθυμείς. Αυτά που καταπιέζεις.​​ 

Εκτονώνουν την ενέργειά τους! βγαίνουν από τον λήθαργο που τους επιβάλλει η συνειδητότητα...τα «πρέπει» και τα «μη». Σου υπενθυμίζουν!​​ «Δένουν» και επιβάλλουν την παρουσία τους.

Ερμηνεύονται τα όνειρα; Σίγουρα όχι με τον ονειροκρίτη και σίγουρα όχι επιπόλαια!​​ 

Η σημασία τους είναι βαθιά. Έχουν ουσία, έχουν νόημα. Χρήζουν αποκωδικοποίησης...τη δική σου αποκωδικοποίηση! Εσύ τα κρυπτογράφησες...Αξίζουν την προσοχή σου!

Σου τα κάνουν όλα λιανά! Τι κι αν δεν έχεις το κουράγιο να σε μάθεις στον ξύπνιο σου; τουλάχιστον κάντο στον ύπνο σου! Εκεί δεν σε βλέπει κανείς. Εκεί είσαστε οι δυό σας. Εσύ και η ψυχή σου!

Μπορεί τα όνειρα σου να είναι όμορφα.​​ Μπορεί να είναι εφιάλτες. Ότι κι αν είναι όμως μην τα αγνοείς​​ ...​​ αξιοποίησέ τα!​​ Σου δίνουν κι αυτά συμβουλές. Σου δίνουν κι αυτά μαθήματα.

Άκου τα λόγια της ψυχή σου. Αφουγκράσου το «είναι» σου! Κινητοποιήσου! Άλλαξε! Κυνήγησε! Απελευθερώσου!

Κάνε αυτήν την συζήτηση με εσένα! Σου αξίζει! Πραγματοποίησε τα όνειρά σου κι αποτίναξε ότι σε στοιχειώνει! Ότι σε κρατά πίσω, ότι σε παγιδεύει και σε απομακρύνει από την ζωή που έχεις επιλέξει. Που σε «βγάζει» από τον δρόμο σου!

Πέρνα στην δράση μέσω της λύτρωσης! Τα όνειρα είναι μέρος της πραγματικότητάς σου, μέρος της ζωής σου!​​ Μην υποβιβάζεις το μήνυμά τους και την σημασία τους!

Άκουσέ τα! Εξήγησέ τα...Ανέλυσέ τα... είναι η ψυχή σου που μιλάει! Μιλάει σε εσένα...για εσένα! Άκουσέ την!