“ΟΛΑ είναι ΜΕΣΑ μας” – EP.04 – Μία Θετική “εξάρτηση”!

ΟΛΑ είναι ΜΕΣΑ μας! Κάθε 2 Σάββατα στις 16:00, ξεκινάμε ένα νέο «ταξίδι», μέσα από την εκπομπή. Μετά από 2 χρόνια το “NaMilas στην Ραφήνα” αλλάζει κι εξελίσσεται… «ΟΛΑ είναι ΜΕΣΑ μας», λοιπόν, κι όλα είναι δυνατά! Η εκπομπή μεταδίδεται LIVE από την σελίδα του RAFINA PIKERMI NEWS στο facebook! Πάμε όλοι μαζί για ένα «ταξίδι» μέσα στο ανθρώπινο μυαλό…μέσα στην ανθρώπινη Ψυχή! Συντονιστείτε!

 

«Όταν εξαρτώμαι από τον εαυτό μου και αναλαμβάνω την ευθύνη μου παίρνω τα ηνία της ζωής μου και δεν τα παραδίδω σε κανέναν. Ουσιαστικά αντιλαμβάνομαι ότι στην ζωή μου πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης είμαι εγώ και όλοι οι άλλοι έχουν τον ρόλο που εγώ τους δίνω. Αν το έργο της ζωής μου δεν έχει κι άλλους χαρακτήρες θα ήταν ένα πολύ βαρετό έργο αλλά στην τελική εγώ επιλέγω το καστ, το σενάριο και την πλοκή.

Ουσιαστικά η αυτoεξάρτηση είναι η μία θετική εξάρτηση που έχει απόλυτη σχέση με την Ψυχική μας Υγεία και ισορροπία και μας εξηγεί με επιστημονικό τρόπο αυτά που όλοι γνωρίζουμε. Μαθαίνω τον εαυτό μου, τον αποδέχομαι, τον αγαπώ, αναλαμβάνω την ευθύνη για τις επιλογές μου και είμαι υπεύθυνος για την ζωή μου και την ευτυχία μου κατανοώντας όμως και την ευαλωτότητά μου. Δεν είμαστε παντοδύναμοι. Έχουμε ανάγκη τους άλλους ανθρώπους δίπλα μας κι είναι φυσιολογικό να ζητάμε βοήθεια για να προχωρήσουμε μπροστά.»