“ΟΛΑ είναι ΜΕΣΑ μας” – EP.05 – Ευχές ή Στόχοι;

ΟΛΑ είναι ΜΕΣΑ μας”! Κάθε 2 Σάββατα στις 16:00, ξεκινάμε ένα νέο «ταξίδι», μέσα από την εκπομπή. Μετά από 2 χρόνια το “NaMilas στην Ραφήνα” αλλάζει κι εξελίσσεται… «ΟΛΑ είναι ΜΕΣΑ μας», λοιπόν, κι όλα είναι δυνατά! Η εκπομπή μεταδίδεται LIVE από την σελίδα του RAFINA PIKERMI NEWS στο facebook! Πάμε όλοι μαζί για ένα «ταξίδι» μέσα στο ανθρώπινο μυαλό…μέσα στην ανθρώπινη Ψυχή! Συντονιστείτε!

 

“Οι στόχοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ευχές και όνειρα που βάζουμε στο πλάνο μας και προσπαθούμε να πραγματώσουμε! Η διαδικασία μετουσίωσης μίας ευχής σε πραγματικότητα ονομάζεται στόχος!

Οι ευχές παίζουν σπουδαίο ρόλο! Είναι ο πρωταγωνιστής στην ψυχολογία μας. Αν το βάλεις κάτω και το σκεφτείς καθαρά…οι ευχές που δεχόμαστε εκτός από ευχαρίστηση, προσφέρουν και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Κίνητρο! Motivation! Καλούμαστε δηλαδή εμείς που δεχόμαστε τις ευχές να τις κάνουμε πράξη. Πώς γίνεται αυτό; με το να τις μετατρέψουμε σε στόχους! Όταν το κίνητρο για την επίτευξη ενός στόχου είναι ισχυρό, αυξάνονται και οι πιθανότητες να τον κατακτήσουμε! Γι’ αυτό λοιπόν τις ευχές να τις δέχεστε και να τις μοιράζεστε απλόχερα! Δεν στοιχίζουν τίποτα αλλά η αξία τους είναι ανεκτίμητη!”